Event Management

Event management

Is het tijd voor een feestje? Dan is Maison Maan van de partij! Ons team helpt jou graag bij het organiseren en managen van je evenement. Of het nu een kleinschalig privé event is of een grootschalig festival: van begin tot eind realiseren wij één groot feest. Wij nemen alles of een bepaald onderdeel van je evenement uit handen en zorgen dat de organisatie op rolletjes loopt, zodat jij genoeg tijd hebt voor je klanten, personeel en om te genieten natuurlijk!

Van het boeken van artiesten, regelen van de catering tot het ontwerp van de bandjes en het maken van de draaiboeken: Maison Maan staat paraat! Wij beschikken over een groot netwerk van experts en specialisten uit de eventbranche en kunnen dit inzetten om jouw evenement naar een hoger level te tillen. Wij zorgen tot in de puntjes voor een goede organisatie. Met onze iets wat eigenwijze en frisse blik denken wij graag met je mee over de mogelijkheden. Zo doen we het allemaal net weer even anders en is jouw event er eentje om nooit meer te vergeten!

Wij creëren voor iedere wens een offerte op maat, geheel gebaseerd op de ondersteuning die jij nodig hebt. Maison Maan werkt dus niet met standaard pakketten waar je meteen aan vast zit, dat scheelt weer stress! Wij bieden een flexibele ondersteuning voor je event management.

event management

UURTARIEF EXCL. BTW

€50,-

Natuurlijk kun je het ook allemaal zelf doen, maar is dat het waard? Het organiseren van event is vaak een grote klus, kost altijd meer tijd dan je zelf had bedacht en dan heb je daarnaast ook nog allerlei andere dingen te doen. Wij begrijpen heel goed dat dit net even teveel is en daarom ondersteunen wij je graag. Het is natuurlijk zonde van de tijd, de moeite en het geld als je event niet zo uitpakt zoals bedoeld is. Maison Maan komt nooit alleen voor wat we ‘moeten’ doen, wij zetten net een stapje extra en kijken verder. Met onze creatieve manier van denken bespreken we verschillende mogelijkheden. Wij vinden het fantastisch om ervoor te zorgen dat alles vloeiend verloopt. Ons doel is om alleen maar blije gezichten te zien. Zo zorgen we samen voor een onvergetelijk event, groot of klein!

 

Maison Maan geeft je graag weer even een frisse blik. Hoe kunnen we het interne en externe werkproces optimaliseren? Wat kan er beter? Wij gaan daar graag (op onze tikkeltje eigenwijze en unieke manier) mee aan de slag. Dan heb jij meer tijd over om te doen waar je ondernemershart écht sneller van gaat kloppen!

liever een offerte op maat?

dat kan! we denken graag met je mee.

contact
contact

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen op het gebied van event management? Neem dan hier even contact met ons op. Wie weet tot snel!

menu