Backoffice

Je backoffice taken uitbesteden

Ons team ontzorgt jou graag door allerlei randzaken waar jij geen tijd voor hebt of simpelweg niet blij van wordt, uit handen te nemen. Zo kun jij doen waar je blij van wordt, dat doen wij ook! Backoffice management saai? Neehoor, Maison Maan geeft het graag net een beetje meer pit! 

 

Of je nu op zoek bent naar meer rust en regelmaat in je administratie, iemand zoekt voor het organiseren van je evenement of behoefte hebt aan iemand die het contact met je klanten op zich neemt? We got you! Scroll snel verder en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen.

Verhoog je productiviteit

Taken uitbesteden betekent dat je meer tijd over hebt. En die extra tijd kun je inzetten voor de andere taken die bijdragen aan de groei van je bedrijf. Zo is het niet meer nodig om alles in je eentje te doen en alles tegelijk te moeten doen. Wij focussen ons op de backoffice taken, dan kun jij gaan vlammen met de verdere groei van je business!

Verhoog je omzet

Weet je wat meer tijd betekent? Meer geld! ‘Tijd is geld’ is voor ons als ondernemers geen cliché, maar het is de realiteit. Je zal wellicht denken: het uitbesteden van mijn backoffice is voor mij alleen maar een grote investering. Denk ook eens aan de tijd die je overhoudt. In die tijd dat je normaal je facturen verstuurde of je marketing moest aanpakken kun je nu nieuwe klanten werven of je nieuwe ideeën uitwerken.

meer rust en
ruimte in je agenda

Dit alles zorgt ook voor meer rust én ruimte. In je agenda, maar ook in je hoofd. Hoe fijn is het om niet overal meer aan te moeten denken? Laat het los en focus je op de andere prioriteiten. Zo heb je ook meer tijd om af en toe een moment voor jezelf te nemen. Gewoon even niets. Heerlijk toch? Dat vergeten we als ondernemers namelijk te vaak!

randzaken uitbesteden

Wat wij allemaal voor je kunnen doen? Nou, heb je even? Allerlei randzaken die jou ervan weerhouden om met jouw business bezig te zijn, kun je aan ons uitbesteden. Dit kan van alles zijn op het gebied van secretariële ondersteuning, marketing en communicatie, financiële administratie of event management. Ons doel is om jou te ontzorgen, zodat jij kunt doen waar je blij van wordt: ondernemen!

Liever zelf aan de slag?

Vind je het (nog) te spannend om taken uit te besteden en/of lijkt het je leuk om zelf aan de slag te gaan met jouw backoffice maar weet je niet waar je in hemelsnaam zou moeten beginnen? Misschien is ons traject Optimaliseer Jouw Backoffice iets voor jou! 

Klaar voor de volgende stap?

Het is tijd om jouw business te laten groeien. Zullen wij je dat duwtje in de rug geven?

contact
contact

Wil je meer weten over onze werkwijze en denkwijze én ben je eigenlijk wel benieuwd naar onze frisse blik? Het team van Maison Maan staat voor je klaar! Neem hier contact met ons op en dan komen wij zo snel mogelijk bij je terug.

 

Drinken we binnenkort een kop koffie met elkaar?

menu