Samenwerken

Hoe kun je met ons werken?

Wij zijn er voor de ondernemers die zich weer willen gaan focussen op hetgeen waar ze goed in zijn en waarvoor zij zijn begonnen met ondernemen. Al die randzaken die erbij zijn gekomen en die je met tegenzin in de avonduren nog aan het oppakken bent. Laat dat maar aan ons over!

 

Vind je het nog te spannend om jouw backoffice (deels) uit te besteden? Of lijkt het je eigenlijk wel leuk om het zelf te doen, maar heb je een klein duwtje in de rug nodig? Dan nodigen we je van harte uit voor het Optimaliseer jouw backoffice traject.

Backoffice uitbesteden

Ben je op zoek naar een extra (rechter)handje voor de backoffice taken binnen jouw bedrijf? Dan ben je bij Maison Maan op de juiste plek. Van het bijhouden van je agenda, beantwoorden van je mails tot het organiseren van teamuitjes en meedraaien met de klantenservice: ons team staat voor je klaar!

Traject: optimaliseer jouw backoffice

Ben jij mega veel tijd kwijt aan allerlei randzaken die jij na een lange werkdag nog uit moet voeren? En kom je hierdoor tijd te kort om jouw business verder uit te bouwen? Of ben je juist toe aan wat meer tijd om te ontspannen? Goed nieuws! Wij denken dat jouw backoffice sneller en efficiënter ingericht kan worden!

interim oplossingen

Of het nu komt door ziekte, zwangerschapsverlof, plotselinge groei van jouw bedrijf of de krappe arbeidsmarkt waardoor jij op korte termijn geen vervanger gevonden krijgt voor vertrekkende collega’s.  Er zijn talloze redenen waarom jij tijdelijke, flexibele ondersteuning kunt gebruiken in jouw bedrijf.

contact
contact

Wil je meer weten over onze werkwijze en denkwijze én ben je eigenlijk wel benieuwd naar onze frisse blik? Het team van Maison Maan staat voor je klaar! Neem hier contact met ons op en dan komen wij zo snel mogelijk bij je terug.

 

Drinken we binnenkort een kop koffie met elkaar?

menu