Financiële administratie

financiële administratie

Ben jij die financiële administratie ook helemaal zat en lukt het je maar niet om er orde en structuur in te krijgen? Maar vind je het ook spannend om iemand vast in dienst te nemen voor deze taken? Maison Maan to the rescue! Wanneer jij je financiële administratie uitbesteed aan ons, houd je meer tijd over om te doen waar je echt blij van wordt: ondernemen!

Van het uitsturen van facturen, het verwerken en archiveren van inkoopfacturen tot het inboeken van betalingen en het bijhouden van de gehele administratie. Wij nemen deze taken graag van je over en zorgen ervoor dat je financiële administratie op orde is. Ook zorgen wij ervoor dat alle facturen en bonnetjes op tijd bij de boekhouder komen en beheren we de offerte trajecten. Dat scheelt nog eens tijd, nietwaar?

 

Wij creëren voor iedere wens een offerte op maat, geheel gebaseerd op de ondersteuning die jij nodig hebt. Maison Maan werkt dus niet met standaard pakketten waar je meteen aan vast zit, dat scheelt weer stress! Wij bieden een flexibele ondersteuning voor je financiële administratie.

 

financiële administratie

UURTARIEF EXCL. BTW

€50,-

Is je financiële administratie een blok aan je been, ben je altijd je bonnetjes kwijt en vind je het een ‘saai’ en ‘stoffig’ onderdeel van je bedrijf? No worries, wij gaan je helpen! Wij zien juist een uitdaging in jouw financiële administratie om te werken naar een volgende stap in je groei. Wij nemen alles wat er moet gebeuren voor een volledige financiële administratie van je over. Jij kunt dit dus lekker loslaten en dat voelt waarschijnlijk als een grote opluchting. Tijd voor meer orde, rust en structuur!

 

Ons team is betrokken, flexibel en denkt graag met je mee over het verbeteren van bepaalde interne en externe processen. Maison Maan komt namelijk altijd voor meer dan alleen hetgeen wat ‘moet’ gebeuren. Wij gaan een stapje verder en lopen extra hard voor je. Alles met het doel om jouw bedrijf verder te laten groeien!

 

Maison Maan geeft je graag weer even een frisse blik. Hoe kunnen we het proces optimaliseren? Wat kan er beter? Wij gaan daar graag (op onze tikkeltje eigenwijze en unieke manier) mee aan de slag. Dan heb jij meer tijd over om te doen waar je ondernemershart écht sneller van gaat kloppen!

liever een offerte op maat?

dat kan! we denken graag met je mee.

contact
contact

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen op het gebied van financiële administratie? Neem dan hier even contact met ons op. Wie weet tot snel!

menu