Marketing & Communicatie

marketing & communicatie

Schuif jij je marketing & communicatie steeds maar weer vooruit? Ben je bijna niet of helemaal niet zichtbaar op je sociale kanalen? Dan is het tijd om daar verandering in te brengen! Wij creëren content waar je je business een boost mee kunt geven. Van het schrijven en maken van social media posts tot het schrijven van nieuwsbrieven en beheren van je website: wij doen het met pit!

 

Een helder plan voor de marketing & communicatie is tegenwoordig niet meer weg te denken uit een goede bedrijfsstrategie. Ook begrijpen wij dat dit snel onderaan je to-do lijstje komt, omdat je er vrijwel geen tijd, kennis of inspiratie voor hebt. Dat is helemaal niet erg, want uiteindelijk moeten we allemaal doen waar we goed in zijn én wat we leuk vinden.

Wij nemen de marketing & communicatie van je bedrijf graag over. Natuurlijk altijd met jouw input en mening, want het is en blijft jouw bedrijf! Van het beheren van je sociale kanalen, het schrijven van content, creëren van visuele content en het maken van een strategisch plan: wij doen het allemaal. Wil je er helemaal voor gaan? Wij beheren en updaten ook websites, schrijven nieuwsbrieven en creëren een huisstijl waarmee je opvalt! 

 

Wij creëren voor iedere wens een samenwerking op maat, geheel gebaseerd op de ondersteuning die jij nodig hebt. Maison Maan werkt dus niet met standaard pakketten waar je meteen aan vast zit, dat scheelt weer stress! Wij bieden een flexibele ondersteuning voor je marketing & communicatie.

Marketing & Communicatie

UURTARIEF EXCL. BTW

€50,-

Samen zorgen wij ervoor dat je bedrijf zowel online als offline opvalt. We creëren een goede zichtbaarheid en herkenbaarheid. Uiteindelijk wil je dat jouw ideale klant je precies weet te vinden. Toch? Daar gaan wij voor zorgen! Met de juiste content en juiste tone of voice gaan wij je ideale klant aanspreken, nieuwsgierig maken én overtuigen. Het schrijven van posts, nieuwsbrieven en LinkedIn berichten kun je vanaf nu aan ons overlaten. Klinkt dat niet als muziek in je oren?

 

Maison Maan komt altijd voor meer dan alleen hetgeen wat er ‘moet’ gebeuren. Wij denken met je mee over de gehele online strategie van je bedrijf, geven je met onze jonge visie een frisse blik en creëren zo een optimale strategie voor je marketing & communicatie. Wij gaan graag een stapje verder en lopen extra hard voor je. Alles met het doel om jouw bedrijf verder te laten groeien, zowel online als offline!

 

liever een offerte op maat?

dat kan! we denken graag met je mee.

contact
contact

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen op het gebied van marketing & communicatie? Neem dan hier even contact met ons op. Wie weet tot snel!

menu