Office Management

office management

Ben je op zoek naar een extra (rechter)handje voor de office management taken binnen je bedrijf? Dan ben je bij Maison Maan op de juiste plek. Van het bijhouden van je agenda, legen van je mailbox tot het organiseren van teamuitjes en meedraaien met de klantenservice: ons team staat voor je klaar!

Je bedrijf blijft groeien, daardoor loop je steeds vaker tegen interne dingen aan en merk je dat dit de verdere groei in de weg zit. Herkenbaar? Tijd om daar eens wat aan te doen. Misschien vraag je je af: wat kunnen jullie dan precies voor mij doen? Maison Maan regelt alle secretariële ondersteuning, zowel intern als extern! Van de interne communicatie tot het verbeteren van werkprocessen en het organiseren van teamuitjes, maar ook het klantcontact en onderhouden van relaties. 

 

Wij creëren voor iedere wens een samenwerking op maat, geheel gebaseerd op de ondersteuning die jij nodig hebt. Maison Maan werkt dus niet met standaard pakketten waar je meteen aan vast zit, dat scheelt weer stress! Wij bieden een flexibele ondersteuning voor je office management taken.

 

Office management

UURTARIEF EXCL. BTW

€50,-

Natuurlijk kun je het allemaal zelf doen. Je kunt zelf je mailbox bijhouden, je agenda beheren, relatiegeschenken uitzoeken en de klantenservice bedienen. Maar is dat het waard? Heb je dan wel genoeg tijd om jezelf bezig te houden met de groei van je bedrijf? Kun je dan focussen op het aantrekken van nieuwe klanten? Waarschijnlijk heb je er nooit zo over nagedacht, want ook al die office management taken moeten gebeuren en dat begrijpen wij maar al te goed. Daarom nemen wij dit graag van je over. 

 

Maison Maan geeft je graag weer even een frisse blik. Hoe kunnen we het interne en externe werkproces optimaliseren? Wat kan er beter? Wij gaan daar graag (op onze tikkeltje eigenwijze en unieke manier) mee aan de slag. Dan heb jij meer tijd over om te doen waar je ondernemershart écht sneller van gaat kloppen!

 

liever een offerte op maat?

dat kan! we denken graag met je mee.

contact
contact

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen op het gebied van office management? Neem dan hier even contact met ons op. Wie weet tot snel!

menu