vacature

Backoffice manager

Backoffice Manager (32-40 uur)

 

Als Backoffice Manager bij Maison Maan werk je iedere dag voor andere opdrachtgevers. Zo ben je het ene moment bezig voor een klant die actief is in de zorgsector en werk je het andere moment voor een klant uit de sportwereld. Wat voor iedere klant in ieder geval hetzelfde is, is dat jij de backoffice taken uit handen neemt waardoor er meer ruimte ontstaat voor de ondernemer om bezig te zijn met de corebusiness en het bedrijf (weer) kan groeien.

 

Hoe een dag als backoffice manager er nu precies uit zou kunnen zien? Wij nemen je mee! 

Met ons kleine team beginnen we de dag met een dagstart. We nemen door welke taken er voor die dag liggen en wie hiervoor verantwoordelijk wordt. Jij geeft aan dat er bij één van jouw klanten een groot project loopt en dat je daarvoor wel wat extra handjes kunt gebruiken. Ook is jou opgevallen dat een bepaald proces bij een klant niet lekker loopt en je vraagt het team hoe je ervoor kunt zorgen dat je dit proces kunt automatiseren. 

 

Dan duik je in de mailbox van klant 1 waarvoor je de volledige mailboxen netjes gaat bijwerken. Ook heeft de klant jou gevraagd om een nieuwsbrief te schrijven omdat ze een leuke actie hebben lopen. Leuk om af en toe eens creatief bezig te zijn. Je gaat door met klant 2 waarvoor je de verkoopfacturen gaat opmaken en versturen. Ook staat er nog een telefoontje met de boekhouder op de planning om de aangifte van het eerste kwartaal door te lopen. De klant heeft zelf een hekel aan zijn administratie, maar dankzij jou hoeft hij zich hier ook maar minimaal mee te bemoeien. Hij krijgt vanzelf een WhatsAppje van jou als hij een bonnetje vergeten is aan te leveren. Na de lunch duik je in de planning voor de laatste klant van vandaag. De ondernemer heeft doorgegeven wat er in die week allemaal mag gebeuren en jij zorgt door middel van het CRM/plan systeem wat jij helemaal eigen gemaakt hebt, dat al het personeel weet wat ze te doen staat. Ook bel je de ondernemer nog even op om de arbeidsvoorwaarden voor een nieuwe medewerker af te stemmen, zodat je de salarisadministrateur kunt voorzien van de juiste informatie. 

 

Tijdens een kantoordag bij Maison Maan ben je de steun en toeverlaat voor jouw klanten. Jij zorgt dat alles achter de schermen op rolletjes loopt zodat de klant zich maar met 1 ding bezig hoeft te houden: ondernemen! 

 

Over Maison Maan 

Het team van Maison Maan zorgt ervoor dat ondernemers zich weer kunnen focussen op hun core business waardoor het bedrijf weer kan groeien. Niet alleen nemen we administratieve, secretariële en en organisatorische taken uit handen van ambitieuze ondernemers, we zijn nauw betrokken bij zijn of haar bedrijf en denken mee in wat er slimmer, professioneler, efficiënter en goedkoper kan. Kortom, we nemen de volledige backoffice van ondernemers moeiteloos uit handen zodat zij zorgeloos kunnen ondernemen. Staat het dan vast wat voor soort taken wij uitvoeren? Zeker niet! Wij zeggen tegen onze klanten altijd: ‘Drop alles maar waar je niet aan toe komt, we got this!’ Blijkt het een zeer specifieke vraag te zijn? Dan overleggen we met één van de gespecialiseerde professionals uit ons netwerk. 

 

Wie ben jij?

Jij staat in de vriendengroep bekend als de ‘regeltante’ die altijd het overzicht weet te bewaren. Structuur is jouw tweede naam. Jij hebt zaken al geregeld nog voordat je vrienden doorhebben dat er iets geregeld moest worden. Je denkt vooruit, bent nieuwsgierig, een tikkeltje eigenwijs en durft te zeggen wat je vindt. Ook ben jij iemand die alles leuk vindt en daarom ben je niet op zoek naar een baan waarin iedere dag hetzelfde is. Anderen helpen doe je graag en je hebt van nature een dienstverlenende houding. Ook weet je goed om te gaan met vertrouwelijke informatie. Je kunt goed samenwerken maar vind het ook prima om lekker zelfstandig in een taak te duiken.  

 

Verder: 

  • Heb je interesse in allerlei verschillende vakgebieden zoals: Finance, Marketing, Office Management, HR en Commercie. Let op: je hoeft natuurlijk geen expert te zijn. Wij leren je de fijne kneepjes van het vak! 
  • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel. De bedrijven van jouw klanten moeten jouw kindjes worden.
  • Een relevante opleiding.
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal. 
  • Kun je moeiteloos met meerdere zaken tegelijk bezig zijn en ben je niet zo snel gestrest. 

What’s in it for you?

  • Een salaris tussen de €2.600 en €3.500,- per maand op basis van 40 uur (reiskostenvergoeding + pensioenregeling) afhankelijk van opleiding en ervaring.
  • Een afwisselende en flexibele functie met opdrachtgevers uit diverse branches en de mogelijkheid om jouw eigen dag in te richten.
  • Groei mee met het jonge team in ons snelgroeiende bedrijf.

Je komt te werken op ons kantoor in ’s-Hertogenbosch (we verhuizen binnenkort naar regio Eindhoven) of op locatie bij onze klanten tijdens interim-opdrachten. Een dag thuiswerken behoort ook tot de mogelijkheden.

 

Klinkt dit als een baan die jou op je lijf geschreven is? Wij kunnen niet wachten om je te ontmoeten en samen met jou Maison Maan (en de bedrijven van onze klanten) naar een hoger level te tillen.

 

Mail je CV naar imani@maisonmaan.nl, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op!

contact

kennismaken? leuk! Neem vandaag nog contact met ons op.

menu