over ons

over ons

Welkom bij Maison Maan, dé leukste en meest eigenwijze Backoffice Agency die er is!

 

Wij ondersteunen jou graag met (het verbeteren van) jouw backoffice. Zo kun jij doen waar je blij van wordt, dat doen wij ook! Backoffice management saai? Nee hoor, Maison Maan geeft het graag net een beetje meer pit! Met onze iets wat eigenwijze en frisse blik denken wij graag met je mee en zo creëren we samen een werkwijze waardoor jij kunt blijven groeien én vernieuwen. 

 

Benieuwd naar ons team? Scroll dan snel verder!

het team

het team

Imani Rike

Eigenaresse

Hi! Ik ben Imani, het gezicht achter Maison Maan. Samen met mijn geweldige team werk ik iedere dag weer met heel veel plezier aan ons doel: zorgen dat ondernemers zich weer kunnen focussen op het ondernemen zonder zich druk te hoeven maken over de randzaken waar zij vaak geen energie van krijgen. Wij vinden het ontzettend zonde om te zien dat ondernemers kostbare tijd verliezen door hun backoffice taken niet efficiënt uit te voeren. Wij helpen ze om dit beter in te richten óf door deze taken volledig uit handen te nemen. Zo willen we het ondernemersleven een stukje leuker én succesvoller maken. 

Charlotte de Koning

Business Manager

Hey, mijn naam is Charlotte en ik ben Business Manager bij Maison Maan. Ik ontzorg verschillende klanten op het gebied van backoffice taken. Van mailboxen beheren tot het doorvoeren van planningen en het opmaken van facturen: niets is mij te gek!

Ik ben daarnaast de rechterhand van Imani en verzorg de administratie van Maison Maan, want ook dat moet natuurlijk wel op orde blijven. Overzicht en structuur creëren vind ik het allerleukste om te doen en hier kan ik tijdens mijn werk ook echt mijn energie en kracht uithalen.

Joyce Castelijn | Maison Maan

Joyce Castelijn

Projectmanager Marketing & Communicatie

Hey jij, wat leuk dat je meer wilt weten over het team van Maison Maan! Ik ben Joyce Castelijn en ik ben, met veel plezier, Projectmanager Marketing & Communicatie bij Maison Maan! Met mijn achtergrond in communicatie versterk ik het team op nét een andere manier en ondersteun ik meerdere opdrachtgevers op het gebied van social media, websitebeheer en content. Heb je een toffe contentplanning, meer structuur in je social media of pakkende websiteteksten nodig? I got you! In deze functie kan ik dus mijn creatieve ideeën en opgedane kennis helemaal kwijt.

Elza van der Saag

Back Office Manager

Hallo daar! Leuk dat je onze Over Ons pagina bekijkt. Ik ben Elza, Back Office Manager bij Maison Maan. Na vele jaren zelfstandig ondernemer te zijn geweest, weet ik als geen ander hoeveel randzaken er bij het runnen van je business komen kijken. Deze opgedane ervaring kan ik nu perfect inzetten als Office Manager. Ik vind het dan ook ontzettend tof dat ik andere ondernemers mag ondersteunen, zodat zij zich kunnen richten op andere belangrijke zaken!

Ik ben dan ook graag met cijfertjes bezig, vind het heel leuk om bij verschillende bedrijven een kijkje achter de schermen te krijgen (ik ben dus ook een tikkeltje nieuwsgierig) en ben gek op het creëren van overzicht. Hiernaast maak ik ook graag toffe foto’s voor websites en social media. Wil je meer weten en een kopje thee doen binnenkort? Leuk!

Elza van der Saag - Office Manager bij Maison Maan
Loïs Tiels - Junior Office Manager bij Maison Maan

Loïs Tiels

Junior Office Manager

Hey, mijn naam is Loïs en de aankomende tijd ondersteun ik het team van Maison Maan als Junior Office Manager! Hiernaast studeer ik ook bij Maison Maan af en zit ik momenteel in de laatste fase van mijn AD Management opleiding. Hierbij houd ik me bezig met het opzetten en onderzoeken van verschillende interne projecten. Van plannen, organiseren en structuur creëren krijg ik dan ook energie en dit zijn werkzaamheden die ik het liefste doe! Bij Maison Maan krijg ik de ruimte om dit te laten zien in de praktijk. Ik sta te poppelen om het team de aankomende tijd te versterken!  

contact

kennismaken? leuk! Neem vandaag nog contact met ons op.

menu